Dinsdag 29 december, het laatste bericht van 2009!
Door: Joke/Eric
Blijf op de hoogte en volg Dave
29 December 2009 | Nederland, Monster
De vakantie vliegt voorbij. Het einde van het jaar is in zicht. Wij kijken er met heel veel verschillende emoties en gevoelens op terug......
Dave is voornemens om met Oud & Nieuw alle ellende van dit jaar eruit te knallen. Hij heeft dus een fikse voorraad vuurwerk gekocht om dit uit te voeren. De 's Gravenzandseweg is dus niet echt veilig! Gelukkig voor Dave steunen Emiel en Eric hem van harte in deze actie, ze zijn alle drie gek op dat geknal. Ik zal blij zijn als het voorbij is en alle vingers, ogen en oren er nog aan zitten. Maar ja, om hem nou deze lol te ontnemen door het te verbieden......dat ging ons, na zo'n heftig jaar, toch wat te ver. We hopen er maar het beste van!
De kerstdagen liggen inmiddels achter ons. Het waren fijne dagen maar soms ook emotioneel en ontroerend. Op kerstavond (middag) hebben wij als gezin afscheid genomen van onze dominee. Hij heeft ons en met name ook Dave het afgelopen jaar fijn begeleidt, getroost en bemoedigd. Wij vinden het daarom heel jammer dat hij weggaat. Gelukkig blijft hij nog wel een half jaar voor ons, in nood, beschikbaar en dat is een fijne gedachte.
Ook de kerstdagen waren "anders dan anders". De kerkdiensten, de invulling van de dagen, je gedachten.... Het is allemaal niet meer vanzelfsprekend. We hebben er gelukkig wel met elkaar fijn van kunnen genieten. Het belangrijkste van Kerst, de geboorte van de Here Jezus, onze Verlosser, geeft ons de kracht om het nieuwe jaar toch met moed en vertrouwen tegemoet te zien!
Wij wensen iedereen een veilige en gezellige jaarwisseling toe en alle goeds voor 2010!
Met een hartelijke groet,
Eric & Joke
Dave, Emiel en Donald
29 December 2009 - 16:59
Rina:
Nou mannen, veel plezier hoor met het vuurwerk.
Knal 2010 er maar goed in! En Joke, oren dicht, maar ogen open!
Een gezellig samen zijn, dat wens ik jullie toe. En voor het nieuwe jaar?
Alle goeds.
Veel liefs van Rina.
29 December 2009 - 18:10
Wim En Sareke:
Nou Dave wij willen je vertellen dat er in middelharnis ook een straat is die niet veilig zal wezen met oud en nieuw want daar gaat Henry en Jacob -Jan knallen wij zullen heel goed luisteren of jullie knallen harder zijn als die van J-Jan . allemaal veel liefs en God's zegen op het nieuwe jaar -
29 December 2009 - 19:17
Rianne Wassens:
Dag lieve luitjes,
Ik wil jullie een goede jaarwisseling toewensen en voor het nieuwe jaar zegen en gezondheid. Hopelijk wordt 2010 een jaar waarin jullie als gezin weer kunnen gaan bouwen. En laten we blijven bidden om een wonder, want Hij is almachtig. -
29 December 2009 - 19:40
Diana:
Hallo allemaal,
jullie hebben groot gelijk.
knal dit jaar er uit en ga genieten van het jaar dat gaat komen.
als je al je emotie en nare gevoelen de lucht in kan schieten met vuurwerk,hebben jullie weer een fris gevoel voor 2010.
de besten wensen van mij en de fam.
kus voor jullie allemaal -
29 December 2009 - 20:56
Cindy:
Een hele gezellige jaarwisseling en jongens veel plezier met al het geknal! Leef je uit, maar wel voorzichtig. Wij wensen jullie veel goeds voor 2010.
Groetjes Ivo, Job, Fleur, Peter en Cindy -
30 December 2009 - 11:41
Juf Jessica:
Lieve Dave,
Jij mag het jaar 2009 super hard uitknallen!! Dat heb je echt verdiend! En dan beginnen we 2010 vol hoop en goede moed. Ik wens jou en jouw familie een gezellig oud en nieuw en een geweldig goed 2010!
veel liefs, juf Jessica -
30 December 2009 - 20:43
Diane Van Lier:
Hallo allemaal,
Groot gelijk dat jullie alle frustraties en ellende eruit willlen knallen. Veel plezier ermee en voor 2010: het allerbeste!
liefs Eric, Diane, Frank, Lisanne en Joost -
31 December 2009 - 09:21
Juf Jolanda:
Knal maar goed het jaar uit..wel zorgen dat je heel blijft natuurlijk!!! Ik wens jullie veel goeds voor het nieuwe jaar!!!
Liefs, Juf Jolanda -
31 December 2009 - 13:37
Cora Sta:
Op de valreep van 2009 wil ik jullie ook een fijne jaarwisseling wensen, en een heel goed 2010.. dat het een jaar van mooie berichten en veel geluk momenten met elkaar mag zijn! Dave en Emiel (ok: eric ook).. knal het jaar maar lekker uit, laat de frustraties van afgelopen jaar maar met de vuurpijlen de lucht in gaan! -
31 December 2009 - 14:53
Juf Marieke:
Hola Dave, knallend het jaar uit, doe het! En knal alle ellende van dit jaar mee de lucht in om nooit meer terug te keren. Ik hoop dat je een geweldige dag en avond hebt en vooral een knallend nieuw jaar tegemoed gaat. Een jaar waarin weer zorgeloos mag genieten van je jeugd en alles wat daar bij hoort, dat wens ik je toe. Heel veel liefs toegewenst aan alle op de 's Gravenzandseweg, Marieke
31 December 2009 - 15:19
Peter En Greta:
Beste Dave,
Zo, dus jullie gaan knallend het jaar uit en ook weer in. Nou, heel veel plezier, maar ook voorzichtig zijn. Al is het maar om je vader en moeder gerust te stellen!!
Maar alle goeds toegewenst voor jullie allemaal in 2010.
Hartelijke groeten, Peter,Greta & Fleur,Luuk -
02 Januari 2010 - 21:11
Familie Post:
Beste allemaal,
Van harte Gods zegen en nabijheid toegewenst voor het nieuwe jaar!
Hartelijke groetjes,
De Postjes -
03 Januari 2010 - 19:15
Juf Gera:
Nou Dave, ben benieuwd hoe het geweest is!!
Je zal vast een fijne avond hebben gehad.
Ik wens jullie een heel goed en mooi nieuw jaar toe en Gods nabijheid. -
06 Januari 2010 - 17:04
Fam. Van Staalduinen:
Hallo allemaal,
We hopen dat jullie een gezellige jaarwisseling hebben gehad. Jongens hebben jullie genoten van jullie vuurwerk? Wij wensen jullie alle goeds toe voor 2010.
Groetjes van Peter, Sjoukje, Inge en Mirthe van Staalduinen