Vrijdag 10 juni, Voortgezet Onderwijs en nog meer.
Door: Eric & Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
10 Juni 2011 | Nederland, Monster
Lieve lezer,
De drukste maanden van het jaar zijn in Huize Akker weer aangebroken. Op Eric na vieren we allemaal onze verjaardag in juni en juli en ik (Joke) mocht de spits afbijten deze week. Nu is mijn verjaardag normaliter niet echt bijzonder maar dit keer werd ik 40 en heeft Eric mij verrast met een compleet bbq-feestje met familie en vriendinnen. Een super leuke verrassing waar ik echt NIETS van af wist en enorm van heb genoten. Ook de jongens hebben het geheim kunnen houden en dat is toch wel heel knap.... Donald gaat volgende week zijn 1e kinderfeestje geven dus hij is ook de nachtjes aan het aftellen. We zijn, wat verjaardagen betreft, dus in de feeststemming.
Die stemming hebben we helaas niet wat de hulpverlening betreft deze week. Onze eerste uitgebreide intake met de therapeut die Dave zou moeten gaan helpen met een heleboel dingen, eindigde in onzekerheid. De therapeut begreep ons volledig maar vroeg zich aan het eind van het gesprek af of Dave wel naar de juiste therapeut was doorgestuurd gezien zijn problematiek.......Opnieuw onzekerheid dus en nog geen concrete hulp voor Dave en dat is heel jammer.
Afgelopen week hebben we uitgebreide informatie ontvangen over Dave zijn leerprestaties en advies over zijn vervolgopleiding. Hij gaat in het nieuwe schooljaar Voorbereidend Beroeps Onderwijs voor langdurig zieken volgen. Dit betekent concreet dat hij nog steeds beperkt (een paar uurtjes per dag) naar school zal gaan en dan vooral veel praktijk vakken zoals techniek, houtbewerking, koken etc. zal gaan volgen. We hopen echt dat hij het schoolleventje met deze vakken wat leuker zal gaan vinden want tot nu toe volgt hij alles wel braaf maar heeft hij er weinig plezier in.
Emiel is aan het studeren voor uitvinder....hij doet proefjes met flessen water en fietspomp dus mocht je langsrijden, kijk uit want hij schiet je zo van je fiets.....
Een goed Pinksterweekend toegewenst!
Groeten,
Eric & Joke en de jongens
Een goed Pinksterweekend toegewenst!
Groeten,
Eric & Joke en de jongens
11 Juni 2011 - 06:58
Fam Van Der Ven:
wij wensen iedereen vanuit poederoijen een geweldige verjaardag toe
en dat is bij Joke zo te lezen al gelukt
en we hopen dat Dave straks met plezier naar school zal gaan want dat is toch wel heel belangrijk
doe iedereen de groeten van ons
en tot horens
gr Teonette
12 Juni 2011 - 12:37
Joanne:
leuk dat emiel een uitvinder aan het worden is
groetjes joanne v. spronsen:) -
13 Juni 2011 - 12:25
Familie Van Rumpt :
Alvast gefeliciteerd met alle verjaardagen! We hopen dat jullie ervan zullen genieten.
Als jullie in de buurt zijn...kom je maar aan voor een bakkie maar laat Emiel zijn atributen thuis laten want dat gaat ons klanten kosten!!
liefs van de vanrumptjes uit Nunspeet -
16 Juni 2011 - 19:03
Fam Heijneman:
Gefeliciteerd met alle verjaardagen!
We hopen dat Dave het naar z'n zin zal krijgen in het nieuwe schooljaar.
Succes met het kinderfeestje en natuurlijk met jullie uitvinder.
Gr. van Frank, Annet en Gaby -
21 Juni 2011 - 18:01
Peter En Greta:
Beste allemaal,
Het is weer even geleden. Maar zat nu toch weer eens achter de computer voor een soortgelijke site van een jongetje uit groep 7 op de school van Fleur en Luuk. Ook hem proberen we op de voet te volgen!
Maar joh, allemaal alsnog of alvast van harte gefeliciteerd met de verjaardagen. En wat een berichten allemaal. Dave naar een vervolgopleiding (lijkt ons trouwens hartstikke leuk!), Joke 40 ahum!(hebben hier inmiddels ook een 40-er in huis!), Emiel, de uitvinder (ben blij dat wij niet door jullie straat hoeven te fietsen!) Donald,ahh helemaal hieper voor zijn verjaardagsfeestje (helemaal leuk zeg) en dan last but not least Eric, je vrouw zo lekker verrast met bbq en iedereen er omheen. Hartstikke leuk. Fijn dat jullie met al die hindernissen die jullie moeten nemen, ook nog ruimte is om te genieten! Van harte toegewenst!
En eh Dave, succes he jongen op die nieuwe school!
Hartelijke groeten, Peter Greta & Fleur Luuk Schelling