Maandag 27 juli, even bijkomen....
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
27 Juli 2009 | Nederland, Monster
Lieve lezers,
Na een drukke zaterdag werd het zondag een echte RUSTdag. De hele ochtend was ik in de weer met spugen en mijn pillen binnen krijgen. Eindelijk... om 12 uur was alles voor de ochtend binnen.
Ondertussen was papa naar de kerk, daar heeft hij Marieke, de 100.000ste bezoekster van mijn site, in het zonnetje gezet namens mij. We hebben haar een zonnig pakket gegeven met o.a. zonnebloemkoekjes,
-chocolaatjes en een zonnige kaart.
Al snel dook ik mijn bed in voor een middagdutje. De rest van de dag heb ik lekker gelegen, ik was moe en had nergens zin in. 's Avonds kwam ome Ar met Arie en hebben wij een potje Wildlife gespeeld. Dat vond ik leuk alhoewel ik wel verloor...
Vanmorgen was ik weer "het ventje". In een goede stemming kwam ik al vroeg uit bed. We zijn gestart met een misselijkheidspil en ja.... ik heb vandaag (nog) niet gespuugd! Heerlijk. Inmiddels wil ik het woord "spugen" niet meer horen, want alleen als ik het al hoor of er aan denk krijg ik braakneigingen.
Emiel en papa zijn vandaag een dagje naar Duinrell. Ik wilde graag een broodje kroket eten maar mijn moeder vond dat niet iets voor de maandag. Nou.... of Duinrell dat wel is, zei ik. Toen ging ze overstag. Ik ben met Donald en mama bij Opa & Oma een broodje kroket gaan eten. Dat was gezellig en lekker! Daarna heb ik wel 2,5 uur geslapen om bij te komen van dit uitje... maar dat heb ik er graag voor over.
Papa en Emiel kwamen misselijk thuis, ze waren te vaak in een snelle attractie geweest.... maar het was wel leuk!
Zo, nu maar hopen dat het elke dag een beetje beter met me gaat zodat we eind van de week op vakantie kunnen.
Groetjes en tot laterszzzz,
Dave
-chocolaatjes en een zonnige kaart.
Groetjes en tot laterszzzz,
Dave
27 Juli 2009 - 20:27
Arianne:
Hey Dave
Fijn dat het vandaag weer een goede dag was!
Blijf zo doorgaan dan kunnen jullie lekker op vakantie! -
27 Juli 2009 - 21:05
Marieke Kemeling:
Hoi Dave,
Heel erg bedankt voor het zonnige pakket met de lekkere dingen!
Ik hoop binnenkort als 100.000ste bezoeker jouw even te komen verrassen, maar ik moet zelf eerst beter worden, anders steek ik jouw aan en dat mag echt niet gebeuren! Ik heb een stembandontsteking en mag vanaf vandaag een tijdje (ze zei 2 weken joh!) niet praten, maar of dat gaat lukken... zou jij dat kunnen? Ik ben namelijk een enorme kletskous!
Ik hoop dat het iedere dag wat beter met je gaat en dat jullie straks lekker even op vakantie kunnen.
Als jullie weer thuis zijn mag ik denk wel weer praten en als je het leuk vind kom ik dan wat langs brengen. Dan bel ik eerst je moeder even om te vragen wanneer het uitkomt.
Sterkte en weet dat ik voor jullie bid!
Lieve groet van Marieke -
28 Juli 2009 - 06:11
Bastiaan:
He Dave,
Ik hoop voor je dat je straks lekker even eruit kan. Ga nu nog maar heel veel slapen, dan heb straks misschien wat meer energie.
Doei -
28 Juli 2009 - 07:34
Mariska V Eendenburg:
Hey Dave en Emiel,
Wat ben ik blij voor jullie dat de verjaardagen zo gaaf waren....Poeh ik wil ook wel in zo,n zwarte porsche rijden.
En Emiel wat heb je een gave fiets gekregen zeg. Ik hoop dat ik je veel door de wijk ziet fietsen.
De papa van Nikita is gelukkig afgelopen vrijdag ook weer thuis gekomen dus hij kan de verjaardag van Nikita lekker mee feesten.
Rust maar lekker goed uit deze aankomende dagen zodat jullie lekker op vakantie kunnen.
Ik hoop dat jullie allemaal even tot rust kunnen komen en van elkaar kunnen genieten op vakantie. Een andere omgeving zal jullie vast goed doen.
Veel plezier
Edward, Mariska, Nikita en Natalja -
28 Juli 2009 - 08:06
Familie Post:
Beste Dave,
Wat fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad en dat het een aardig goed mocht gaan. Kan me voorstellen dat je moet uitrusten van alle gezellige drukte! We hopen dat het spugen door de pillen weg mag blijven en dat jullie lekker op vakantie kunnen.
Geniet er maar van met elkaar.
Hartelijke groeten en we blijven aan je denken en voor je bidden!
Hessel & Conny, Frank, Simone, Eline, Martine -
28 Juli 2009 - 08:48
Frank Post:
hoi dave,
wat fijn dat je nog niet gespuugd hebt.
fijn dat je kon uitrusten
.hopelijk kan je dat nu ook weer.
groetjes Frank
DE MAZZEL -
28 Juli 2009 - 09:35
Sophia:
Hoi Dave,
Wat een leuke verjaardag heb je gehad, ben je nog aan het nagenieten? We hopen dat jullie op vakantie kunnen gaan en dat je er lekker van kan gaan genieten met elkaar! Het is jullie gegund. we zijn jou vergeten een kaart te sturen voor je verjaardag, na je moeders oproep voor Emiel, zijn we prompt jou daarna vergeten...alsnog natuurlijk van harte met je 11e verjaardag, een kaartje van ons vakantie-adres houdt je nog tegoed! allemaal thuis de groeten van ons, Michiel en Sophia, Koen, Iris en Loïs Overduin. -
29 Juli 2009 - 16:09
Boersies:
Heeei Dave,
Wij zijn hier in Heerde met iemand met een computer én internet. Dus sturen wij jou natuurlijk even een mail. We hoorden en we lezen dat Arie ook is geweest.. Volgens mij komt hij weleens vaker om een hoekje kijken.
Gelukkig lezen we dat het weer wat beterder gaat. Hopen dat jij weer opknapt en dan lekker van je vakantie kan genieten.
Hier is het in ieder geval heel gezellig en het is mooi weer. We zijn maandag naar Ruurlo geweest. Daar is een zwembad met een lange glijbaan die zelfs opneemt hoelang je erover doet. Dus je kon je record verbreken. Dinsdag zijn we nog 's middags naar het dorp geweest en een ijsje gegeten.. en ondertussen zagen we nog mensen uit 's-Gravenzande... wat toevallig :D!
Vandaag zijn we bij een kennis. Leon en Gijs hebben net het gras gemaaid met zo'n karretje.. dat vonden ze helemaal leuk! ;)
We gaan nog lekker genieten.. morgen waarschijnlijk wat minder weer maar natuurlijk kunnen we ons dan nog vermaken.
We hopen jullie volgende week te zien! Leon zou het leuk vinden als hij kon waterskieen;) Maar daar hebben onze moeders het maar over.
Wel leuk dat je de 100.000ste bezoeker in het zonnetje hebt gezet. Nu kan ze lekker nagenieten. Jij bent volgens mij ook wel verwent zaterdag. Ik ga straks even het bericht nog lezen van zaterdag. Maar ik heb de foto's al gezien. Een lekker ontbijtje en in de porsche gereden. :)
We hopen en bidden voor je!
Super veel liefs uit Zelhem, (nu eigelijk uit Heerde),
De Boersies! -
29 Juli 2009 - 17:13
Femmy En Charlotte:
Hallo Dave,
We lezen je dagboek regelmatig.
Wij denken aan je en hopen dat jullie op vakantie kunnen gaan.
Charlotte gaat zaterdag op een kamp van de kerk.
Hopelijk werken de pillen tegen de misselijkheid.
Doei en de groetjes uit Goes -
29 Juli 2009 - 19:35
Fam.Berger:
Hey Dave,
Als die pil tegen de misselijkheid nu gewoon elke dag goed zijn werk doet, wordt jij elke dag weer wat sterker! Wat hopen wij dat met jou en jullie samen. En dan ook lekker even op vakantie!
We bidden om kracht en uitzicht!
Groeten,
Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke -
30 Juli 2009 - 08:51
Koudijsjes:
Hoi Dave en familie,
Fijn om te lezen dat je zo geniet van de dingen die lukken.
Wij genieten mee, veel liefs, groetjes en we zwaaien naar je,
zwaai, vanuit de keistad (Amersfoort)