Woensdag 22 april - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Woensdag 22 april - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Woensdag 22 april

Door: Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

22 April 2009 | Nederland, Monster

Hallo allemaal!

Het blijft goed met me gaan... pillen slikken ga ik zelfs een sport vinden dus ga ik er gewoon om vragen. Dit tot genoegen van mijn pa en ma.
Nog steeds word ik verwend. Van de KNRM in Scheveningen ontving ik gister een echte lego KNRM vrachtwagen met oplegger en boot, dit exemplaar is niet in de winkel te koop dus ik ben er super blij mee. Ook werd ik op de club verrast met een zwemmend kado.....
4 tropische vissen in kom. Ik vind het superleuk of mijn moeder het leuk vindt om ze schoon te maken moet ik nog even afwachten..... maar ze zal het vast wel voor mij doen!
Vandaag was Emiel vrij en zijn we naar boerderij Het Geertje geweest. Lekker buiten tussen de dieren.Ook kwam er nog een vriendje uit de klas spelen. Ik vermaak me dus goed en laat me lekker verwennen (alhoewel ze thuis weleens "gek" worden van mijn gevraag naar kipnuggets en kroketten).
Zo, nu weet iedereen weer hoe het met mij gaat.
Groetjes van Dave

• 22 April 2009 - 15:12

Arianne:

Hoi Dave
    Geniet maar lekker van al die leuke dingen hoor! En laat je gewoon lekker verwennen. Volgens mij vinden je vader en moeder het wel leuk om te doen.

• 22 April 2009 - 15:15

Dinande:

Hoi Kanjer,

Leuk hoor dat je er vandaag even tussen uit ben geweest!

Ik zou trouwens ook wel een portie kipnuggets lusten!! :D Maar helaas.. Nou zit hier tegenover m'n werk wel een Burger King maar daar ben ik nog nooit geweest sinds dat ik hier werk, goed he!!

Nou lieverd geniet van het mooie weer.

Veel liefs,
    Dinande

• 22 April 2009 - 15:51

Fam.Heijneman:

Hoi Dave,

Oh leuk ben je bij het geertje geweest, waren er nog veel jonge geitjes?Wij gaan er in de vakantie ook weer eens heen. De groetjes van ons doei doei

• 22 April 2009 - 16:59

Pieter En Jolanda:

Hee Dave,

Wat een mooi kado van de KNMR! Toevallig zijn wij zaterdag ook naar 't Geertje geweest: leuk he, die kleine geitjes en heb je de kuikentjes nog gezien? Die waren echt schattig! Heb je ook nog melk gegeven aan de geitjes? Fijn he dat je weer zulke leuke uitstapjes kan maken; je zal nu wel lekker moe zijn.
    En heb je ook al zin in een bord spinazie of mogen het van jou elke dag wel kipnuggets zijn?
    Zorg maar dat je lekker sterk bent voor volgende week. Doei Dave, we bidden voor je en denken heel veel aan je!

Pieter en Jolanda
    Louise& Anneroos

• 22 April 2009 - 18:07

Juf Kloosterman:

Hoi Dave (Joke, Eric, Emiel en Donald)

Fijn dat je weer aan andere dingen kunt denken en dat je weer ergens heen kunt. Ik ben pas nog wezen wandelen in de buurt van 't Geertje, dus ik weet waar het is. Is het goed dat de meester en ik morgen na schooltijd even langskomen? Morgenochtend bel ik wel even.
    Groetjes, de juf.

• 22 April 2009 - 19:22

Richard En Dinande:

Ha die Dave,

Wat geweldig dat het zo goed gaat en super dat je goed de medicijnen in neemt!
    Gezellig dat jullie naar Het Geertje zijn geweest, waren er veel jonge dieren?
    Wat leuk dat je allemaal van die mooie cadeau's krijgt en heb je al namen voor je vissen?

Laat je maar lekker verwennen, hoor!

Sophie is vanavond kampioen geworden, leuk he?

Lieve groetjes van Richard en Dinande Sophie en Marc

• 22 April 2009 - 19:53

Peter En Greta:

Beste Dave,

Tjonge jonge zeg.....wat fijn joh dat je weer leuke dingen kan doen omdat je je weer wat beter voelt. Weer eens lekker naar buiten. Het is gelukkig goed weer. Doe maar veel leuke dingen met elkaar, knappen jullie allemaal van op!!!! En we hopen dat je je weer gauw als een vis in het water voelt! Want jouw tropische vissen, hoe zien die eruit? Wat voor kleur hebben ze? Zitten zeker in lekker warm water?! Wij hebben wel eens guppies gehad en die kregen ook jonkies. Maar die overleefden het niet allemaal. Maar was ook leuk om naar te kijken. Nou dit was weer een berichtje van ons. Het beste voor jou en iedereen om je heen. En uh.....latersz

• 22 April 2009 - 20:54

Fam. Berger:

Hey Dave,

Klinkt goed allemaal! Fijn om weer thuis te zijn he? Heerlijk voor iedereen. Ik hoorde dat je vanavond zelfs bij opa en oma logeert! Geweldig, dat is vast genieten voor alledrie!
    Veel groetjes van ons!
    Ronald, Thera, Anouk, Wouter en Fieke

• 22 April 2009 - 20:54

Tante Joke:

Ha die neef,

Wat een geweldig nieuws allemaal. Ik hoorde zelfs dat je vanacht aan het logeren bent;-) Ik hoop dat je ondertussen al lekker ligt te knorren in je logeerbed.
    En....morgen veel plezier met opa.
    Trouwens, Leon wil misschien jou wel meenemen in het bootje a.s vrijdag ! Want de weersvoorspellingen zijn erg goed en jij voelt je op het moment gelukkig ook erg goed, fijn hoor!
    xx van je tante!
    En een knuffel van Colinda en een hartelijke groet van de andere Boersies;-)

• 23 April 2009 - 06:13

Juf Jolanda:

Lieve Dave,

Wat heerlijk dat je zo aan het genieten bent!!! Liefs, juf Jolanda

• 23 April 2009 - 06:44

Marrie:

Lekker blijven genieten hoor dave..!!
    Hopelijk tot snel een keertje op de korfbal..!

Liefs xx

• 23 April 2009 - 07:56

Viola En Ruud:

Hoi Dave

Toppie,dat het zo lekker gaat. Jij wordt wel veel verwend zeg.Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen en het weer buiten is ook mooi! Doe de groeten aan je ouders en broers en tot mailens.

Groet Viola,Ruud,Vincent,Thimo,Eline

• 23 April 2009 - 18:56

Fam De Jong:

Beste Dave,

Wij leven erg met jullie mee, via Femke (die bij Emiel die bij Emiel in de klas zit) en via andere mensen, zoals je tante.

Ik weet niet of je nog iets kan herinneren van je aller eerste nacht in het ziekenhuis, dat kleine ziekehuisje in Den Haag, zuster Monique die jullie heeft opgenomen en zuster Malika die jullie de dag erna weer heeft ontslagen (doorgestuurd), vragen nog regelmatig naar je.
    Je hebt een goede indruk op hun gemaakt, denk ik.

Eigenlijk wilde ik je ouders via deze weg nog een tip geven, maar nu ik de laatste, fijne berichten lees denk ik niet dat die nu nodig is.
    Ik wilde vragen/zeggen of ze gehoord hebben van het bestaan van gespecialiseerde kinder thuiszorg dat decicare heet.
    Dat is voor regio Den Haag en Westland.
    (Ik weet namelijk niet of Rotterdam van dat bestaan af weet).

Ik hoop dat jullie hun NIET nodig hebben!!!

Dave geniet van je "vrije"weekje en sterk goed aan en ik hoop dat je ouders ook een beetje bij komen en je broertjes.

Veel sterkte,

Groetjes, Femke, Maaike en Cor en Martine de Jong

• 24 April 2009 - 10:32

Pieter En Jolanda:

Hallo Dave,

Ben je nog lekker aan het genieten met papa, mama en je broertjes?
    Als de prins (Willem-Alexander) jarig is, beginnen jouw bestralingen he! Gelukkig hebben wij een Koning die in de hemel woont en jou kent. Hij weet wat jij nodig hebt om beter te worden. We hopen en bidden dat Hij volgende week extra zal laten weten/voelen dat Hij er is!
    Doei Dave ;)

• 24 April 2009 - 11:26

Marcel De Jong:

he kleine vriend,

lekker weer is het hè;p, ik zag bij je foto's nog een foto met sneeuw, moet je nagaan wat een verder.
    Geniet lekker van het lekkere weer, en wanneer kom je veer op de karretjes rijden?

Groeten je grote Neef!