Maandag 7 december, Dag Sinterklaasje.... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu Maandag 7 december, Dag Sinterklaasje.... - Reisverslag uit Monster, Nederland van Dave Akker - WaarBenJij.nu

Maandag 7 december, Dag Sinterklaasje....

Door: Joke

Blijf op de hoogte en volg Dave

07 December 2009 | Nederland, Monster

Lieve allemaal,

Het was weer een druk, maar leuk weekje......
Surprises op de club, Opa & Oma weer thuis, Emiel en Donald weer ziek, de mexicaanse griepprik halen, surprises op school en een bezoek van de Sint voor Donald op Eric zijn werk. Gelukkig blijft het met Dave de goede kant opgaan en daarom kon hij toch aan veel dingen even meedoen. Leuk! Vrijdag heeft hij vooral de digibeter gebruikt om op school niets van de Sint-activiteiten te hoeven missen. Een uitkomst!

Afgelopen zaterdag, 5 december, was wel het echte hoogtepunt! Wij kregen bezoek van de echte Sint. Dit keer zonder mooi kostuum, maar het feit dat hij persoonlijk langs kon komen maakte dat voor ons helemaal goed. De Sint is namelijk zelf ook ernstig ziek dus was zijn bezoek aan ons heel bijzonder! En wat bracht hij mee??? Een super mooie taart met een foto van Sint en zijn Pietengevolg. En lekker dat deze was..... Dankjewel Sint, wij hebben er van genoten!

Met beiden families hebben we pakjesavond gevierd. Het was gezellig en we zijn allemaal ontzettend verwend. Nieuwe spelletjes, puzzels, stiften, sierraden, tekenblokken enz. enz. Nu alle gebruiksaanwijzigingen lezen en spelen maar.... Voorlopig zijn we er allemaal zoet mee.

Vandaag staat een controle bezoek in het ziekenhuis op het programma. Zodra we alle info weer een beetje hebben "verwerkt" zullen we weer iets op de site schrijven.
Allemaal een fijne week!
Liefs,
de Akkertjes

• 07 December 2009 - 05:19

Peter En Greta:

Beste Dave,

Wat fijn om te horen dat het weer wat beter met je gaat. En dat de Sint is langsgeweest joh?! Helemaal leuk. Leuk om te horen dat jullie met z'n allen een fijne tijd hebben gehad. Veel succes en sterkte in het ziekenhuis. Hartelijke groeten, Peter en Greta

• 07 December 2009 - 07:11

Arianne:

Wat een leuke berichten!
    Veel sterkte in het ziekenhuis vandaag.

• 07 December 2009 - 07:33

Rina:

Lieve Joke en mannen,

Fijn om te lezen dat het allemaal zo gezellig was.
    Sterkte vandaag in het ziekenhuis.

Hartelijke groetjes van Rina.

• 07 December 2009 - 08:43

Diana Ponse:

Hallo allemaal,
    wat leuk om weer goede berichten te lezen.En leuk dat jullie deze week positief zijn door gekomen.
    sterkte in het ziekenhuis,hopenlijk hebben die ook positief nieuws.
    lieve groetjes diana

• 07 December 2009 - 13:33

Cora Sta:

Wat fijn om te lezen dat het allemaal weer wat beter gaat met je! En bezoek van de sint in hoogst eigen persoon.. ik kan me voorstellen dat dat indruk heeft gemaakt!
    Dan nu weer een extra spannende dag vandaag, we hopen dat de dokters tevreden over je zijn en er niet teveel te verwerken is. Fijne kersttijd toegewenst voor jullie allemaal!

• 08 December 2009 - 09:55

Jacqueline:

He Dave
    Fijn dat het steeds weer iets beter gaat! en jullie weekend zag er ook wel heel gezellig uit,dat hadden jullie trouwens ook wel verdiend na de tegenslagen van afgelopen tijd...Wij denken veel aan jullie, hopelijk zien we elkaar snel weer eens!
    groetjes Jacqueline

• 08 December 2009 - 12:13

Dave:

hoi dave leuke foto's groetjes dave