Zondag 20 september, de tijd vliegt.....
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Dave
20 September 2009 | Nederland, Monster
Er is alweer een week voorbij en ik ben gewoon vergeten iets op de site te schrijven... De dagen vullen zich met afspraken met school, fysio, rolstoelleverancier, dokter enz.
Na een trage start deze week ging het in de loop van de week gelukkig weer beter met Dave. Hij volgde 2 lessen met de digibeter, op zich is dat super, alleen loopt de verbinding nog niet vlotjes en zijn we soms zo een half uur bezig om het voor elkaar te krijgen... er moet dus altijd iemand in de buurt zijn om hem te helpen. De eerste overhoring van Engels heeft hij achter de rug.....
De rolstoel is uitgezocht (het wordt een flitsend ding) en wordt over een week of vier geleverd.
Met de fysio gaat het ook goed, van de week is Dave zelfs met haar een blokje om gelopen. Ook het trillen van zijn handen is iets minder nu hij er oefeningen voor doet.
Gisteren heeft Dave met Donald bij de KNRM frikandellen en patat gegeten terwijl Emiel weer door Dinande en Robert verwend werd met een dagje Dolfinarium. Iedereen had het dus naar zijn zin! Emiel bracht voor zijn broers een hele mooie knuffel(Donald) en een lichtgevend dolfijnenbeeldje (Dave) mee. Echt lief!
Tja... en inmiddels wordt hij een beetje ongeduldig. Hij wil heel graag zijn wensdag krijgen en nu vraagt hij of wij morgen er eens achteraan gaan bellen of ze al iets weten....nou dat is, denk ik, niet de bedoeling maar ik heb beloofd komende week contact met ze op te nemen. Tot zolang moet hij toch zijn geduld maar oefenen..... (en nu maar hopen dat "Doe een wens" zelf belt want ik vind het een beetje brutaal om er om te vragen).
Vandaag heeft Dave een echte rustdag. Vanmorgen nog 1,5 uur geslapen en vanmiddag ligt hij er ook al weer 2 uur in.... heerlijk!
Dat was het weer zo'n beetje. Allemaal een fijne dag, geniet nog van het heerlijke weertje!
Liefs,
Joke en de mannen
20 September 2009 - 13:23
Willy:
Lieve Dave
zo te lezen een aardige week voor je! Jammer dat de digibeter niet altijd goed werkt. Ik hoop voor jou , maar ook voor je meoder dat ze snel gaan bellen.
liefs Willy
20 September 2009 - 13:43
Rina:
Hallo luitjes!
Ik kan me voorstellen Dave, dat je benieuwd bent wanneer je 'doe een wensdag' is. Hopelijk horen jullie snel iets, en anders Joke zit er niets anders op dan te bellen. Beloofd is beloofd! Enne, je bent niet brutaal, je doet het voor je kind.
Wat fijn, dat er mensen zijn die Emiel een dag mee uit nemen. Dat is zo waardevol als je in deze situatie zit.
Ik wens jullie weer alle goeds, liefs van Rina. -
20 September 2009 - 13:43
Cora Sta:
Wat een goed teken dat mama vergeet op je site te schrijven! Het lijkt er nu toch echt op dat je steeds een beetje meer opknapt.. patat en frikandellen bij de knrm gegeten, dat hadden we van de zomer toch niet bedacht!
Hopelijk zet de vooruitgang zich voort, enne.. ik heb al heel wat rolstoelen gezien, ben benieuwd welk exemplaar je uitegzocht hebt! Gelukkig is de grijze muizen tijd in rolstoelland ook voorbij!
Ik duim mee dat doe een wens snel op de stoep staat bij je!
groetjes van ons allemaal! -
20 September 2009 - 17:12
Diana P:
wat heerlijk om dit te lezen.
wel jammer dat de digibeter het zo slecht doet.
ik hoop niet dat het via caiway loopt want dan klopt het wel met de storing.(mijn telefoon gesprek valt ook regelmatig uit)
ik hoop voor jullie maar vooral voor Dave dat het steeds beter mag blijven gaan.
groetjes Diana -
20 September 2009 - 17:49
Juf Jessica:
Lieve Dave,
Goed om te lezen dat je een aardige week hebt gehad. Je doet het een en ander mee op school (al doet die Digibeter niet altijd goed mee), fysio boekt vooruitgang en je eet weer patat en frikandellen. Heerlijk! Ik hoop op weer zo'n week voor je!
Veel liefs, juf Jessica
Ps: Ik kan mij goed voorstellen dat je uitkijkt naar je wensdag! Ik hoop voor jou ( en je moeder) dat ze snel bellen. -
HOI ALLEMAAL,
VANDAAG IS STICHTING DOE EEN WENS GEKOMEN EN HEBBEN DAVE (EN OOK EMIELE EN DONALD) VERRAST)!!!! ZE ZIJN ROND 12:00 UUR VERTROKKEN...VANDAAG/MORGEN WORDT ZIJN INGEDIENDE WENS GEREALISEERD!!!
ALS JE HUN NUMMER HEBT, MISSCHIEN LEUK OM ZE FF TE SMS-EN...(bellen lijkt me niet zo handig idee...)
21 September 2009 - 11:58
Tante Joke:
De tijd vliegt..... schreef je moeder boven dit bericht!
En als ik het goed begrepen heb ga jij ook bijna vliegen: vandaag of morgen gehoist worden. Spannend hoor!
Ik begreep van oma dat je vanmorgen in een grote limousine vertrokken bent waar zelfs een bar in zat.
Heel veel plezier toegewenst;-)!
Liefs je tante. -
21 September 2009 - 12:44
Tante Neline:
ja hoor eindelijk was het dan zover....
vandaag is dave en de rest van de familie verrast door de wenshalers van stichting doe een wens.Er kwam een heeeeeele lange witte limo voorrijden ze mochten allemaal mee, stalende gezichten met natuurlijk veel vragen wat gaan we allemaal beleven de komende twee dagen nou veel!!! geniet er allemaal van het is jullie van harte gegund zeker na alles wat er is gebeurd de afgelopen tijd.
Dave laat maar snel weten als je thuis bent wat jullie allemaal hebben meegemaakt wij zijn erg benieuwd of je wensen zijn vervuld!
groetjes de dijk -
21 September 2009 - 14:45
Fam.Heijneman:
Hoi Dave en fam.
Wat fijn dat nu eindelijk de dag is gekomen dat Stichting doe een wens kwam. We zijn erg benieuwd hoe het geweest is?
Gr. van Frank, Annette en Gaby -
21 September 2009 - 15:23
Dinande En Richard:
Lieve friends,
Wat fantastisch dat dan eindelijk de wensdag in vervulling gaat!
Wij zijn erg benieuwd, wat jullie allemaal gaan meemaken!
We hopen dat jullie ervan kunnen genieten!
Veel plezier en lieve groeten van Richard en Dinande, Sophie en Marc -
21 September 2009 - 18:17
Anita Ramdas:
He Dave
Fantastische dat doe een wens vandaag op de stoep stonden zeg!!Het wachten werd beloont he.Nou ben benieuwd naar de belevenissen van deze dag van jullie.Geniet ervan .Liefs van de ramdasjes -
21 September 2009 - 19:23
Pieter En Jolanda:
Niet te geloven, zeg! Dat was voor jouw moeder precies op het juiste moment en voor jou, Dave natuurlijk al helemaal!!We zijn ook heel erg nieuwsgierig en hopelijk zet je wat foto's in je album op internet, dan kunnen we een beetje meegenieten.
Nu is het zeewater nog lekker, dus dat is in ieder geval in orde.We hopen dat jij ook in orde bent/ was op de juiste momenten!
Toe maar, opgehaald in een heuse limo!! Nou, nou, doe maar chique!!! Dave, hopelijk hebben jullie allemaal gigantisch genoten....we merken het wel!! -
21 September 2009 - 21:49
Cindy:
Hallo allemaal,
Wat een berichten allemaal. Als jullie dit lezen hebben jullie de wensdag al achter de rug. Spannend zeg! Ben erg benieuwd hoe het is geweest. Fijn dat je toch niet meer zolang hoefde te wachten. Dus we zien je over een paar weken op het dorp de blits maken met je rolstoel. Fijn dat er positieve dingen gebeuren. En Emiel gezellig naar het Dolfinarium, heerlijk om even verwend te worden. Veel succes weer van de week en geniet waar het kan!
Groetjes Ivo, Job, Fleur, Peter en Cindy -
22 September 2009 - 09:05
WENSDAG (arjan):
Hallo allemaal,
nou het is helemaal goed gegaan! Gezien de berichtjes hebben ze er onwijs van genoten. Ik heb stiekem al wat foto's gezien en die zijn gaaf! Vandaar versieren we als verrassing het huis voor de Akkertjes! Daarnaast heeft doe een wens al een super leuke kameleon taart bij ons gebracht...(moeilijk om van af te blijven)...en ook hier weten ze niets van!!! Vandaag gaan ze nog langs de anwb ook, Dave heeft ooit aangegeven dat wel leuk bedrijf te vinden...kortom fantastisch voor de Akkertjes!
22 September 2009 - 12:06
Katie:
Hallo allemaal,
Blij juliie berichtjes te lezen! Tja, ongeduldig...snap het wel hoor, Emiel. Geduldig ben ik ook helemaal niet!
Dave, knap zeg, een overhoring via de digibeter. Maar wat stom dat dat ding zoveel kuren heeft. Dat was niet de bedoeling! Jullie bellen he, als jullie er iet uitkomen? Groetjes vanuit Kijkduin, ook van Miranda natuurlijk!! -
22 September 2009 - 15:48
Juf Jessica:
Lieve Dave en de andere Akkertjes,
Wat super zeg! Dit had je het afgelopen weekend niet bedacht. En je moeder wilde niet bellen, komen ze zelf precies langs. Wat gaaf zeg! Ben zo benieuwd naar jullie belevenissen. Ik reed net langs jullie huis en zag dat het helemaal versierd was. Ik dacht: gauw even de site lezen. Zou de wensdag vandaag zijn? Is het nog zo ook.
Hoop dat jullie enorm genoten hebben!
Veel liefs, juf Jessica -
22 September 2009 - 15:51
Juf Jolanda:
Lieve Dave en familie, Van Janienke hoorde ik dat de doe en wensdag is aangebroken, of wel te verstaan dagen...gisteren een hele spannende/ leuke dag en dan ook nog een nachtje weg. Ik ben benieuwd naar je/ jullie verhaal!!! Veel liefs