Zaterdag 21 maart
Door: Dave
Blijf op de hoogte en volg Dave
21 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam
Het was een drukke nacht, ik heb slecht geslapen en gespuugd. Mijn vader bleef vannacht slapen dus dat was wel fijn.
Gelukkig is deze nacht weer voorbij!
Ik kan nog niet zitten dus blijf ik maar liggen. Hopelijk ga ik elke dag een beetje vooruit. Ik verveel me wel want liggend, met een gespalkte hand voor het infuus, kun je niet zoveel doen. Dat is balen.
Vandaag gaan 2 kinderen van mijn zaal naar huis dus blijf ik met Joanne over, tenzij er vandaag een nieuwe patiënt binnenkomt.
Iedereen de groetjes en tot latersz,
Dave
21 Maart 2009 - 10:30
Neline:
Nou knul dat is niet zo leuk om te horen dat je vannacht niet zo lekker was hopelijk gaat het vandaag wat beter.
En is de postbode al geweest we hebben een leuke kaart naar je gestuurd dus maar afwachten je krijgt de groetjes van iedereen hier als je het leuk zou vinden komen we morgen je even opzoeken maar dat moet pappa of mamma maar even laten weten of dat uitkomt! hier pak aan even hele dikke pakkerd van je tante! -
21 Maart 2009 - 10:56
Han Kruithof:
Hoi Dave,
Balen joh dat je een onrustige nacht gehad hebt. Sterkte met alles en groeten aan je vader en moeder. -
21 Maart 2009 - 10:56
Han Kruithof:
21 Maart 2009 - 11:11
Frank&tanteCorlinda:
Hoi Dave,
Vanmorgen een berichtje van ons samen. De jongens zijn er niet, dus het is even rustig. Vervelend dat je niet goed geslapen hebt en dat je nog veel moet liggen. We hopen dat je je vandaag iets beter mag gaan voelen. Als het uitkomt vinden je neven het wel erg leuk om je weer een keerje te zien.
En heb je nog wensen dan lezen we het wel. Heb je al grilworst op?
Groetjes van neef en tante -
21 Maart 2009 - 13:37
Fam. Stolk:
Hoi Dave,
Nou, gelukkig is de operatie achter de rug, maar wel heel vervelend dat je zo misselijk bent geweest. We hopen maar dat dat snel weer over gaat. Hartelijke groeten, ook aan je vader en moeder en allemaal sterkte met alles!
Adrie, Nelly, Nadine, Arthur en Gerriëtte -
21 Maart 2009 - 18:32
Arianne:
Nou, dat is vervelend hoor! Ik hoorde van Emiel dat je heeeeeeel veel voetbalplaatjes gehad hebt. Ik hoop dat het vandaag verder wat beter is gegaan en dat je wat beter slaapt vannacht.
groetjes van Arianne -
21 Maart 2009 - 19:10
Tante Joke:
Zeg daar ben ik weer... Leuk je zojuist even gesproken te hebben en nú zulke goede berichten te horen. En... een opgewekte Dave te spreken daar ben ik heel blij en dankbaar mee!! Voetbalplaatjes? Gijs heeft een hele stapel en er waren er maar twee die je nog niet hebt nl 65 en 257. Ze zijn nu al bij oma Boers dus komen morgen wel die kant op! Hopelijk slaap je vannacht beter. In ieder geval een paar snurkers minder? Of...is je vader de hardste snurker;-)!
Nou ja, ik weet niet wie er vannacht bij je slaapt maar je zal eerst nog wel een feestje bouwen. En...morgen hopen we weer de laatste nieuwtjes te lezen.
Een lieve groet ook van de andere Boersies van de Kersenlaan. -
21 Maart 2009 - 19:41
Ivo En Job:
Hoi Dave,
Hoop dat je snel weer kan gaan zitten, dat liggen lijkt mij ook niet zo leuk. De groetjes van mij en Job -
21 Maart 2009 - 19:50
Benjamin Vedder:
hoi dave. is de operatie goed gegaan? zo te lezen wel maar wel vervelend van die gespalkte hand.ik hoop dat je vannacht wel lekker slaapt en dat je snel weer op knapt.
groetjes benjamin. -
21 Maart 2009 - 21:30
Arie:
Hey neef Dave,
Het is hier een beetje erug druk hier in de tuin. Vandaar dat ik nu pas reageer. ;)
Ik hoop dat je je nog een beetje vermaakt in het ziekenhuis, al is thuis natuurlijk altijd beter
Hou je in ieder geval taai gozer
Laters
Arie
21 Maart 2009 - 21:49
Leon:
Hoi Dave
Hoe gaat het met je?
Ik heb maar weinig ervaringen met ziekenhuizen maar het is erg vervelend, vooral dat infuus in je hand. Ik wens je veel succes en een goede nachtrust
Groeten Leon